אתר וואלה!עיצוב מפרסם את עיצוב הפנים לבית פרטי בשרון, הכולל אלמנטים חשופים כמו בטון ואבנים בצורתם הטבעית, וכן חללים פתוחים ללא הפרדה בין המטבח לאזור הסלון. הבית שופץ ועוצב מחדש, והוא בנוי על שטח של 200 מ”ר באחד מהיישובים בשרון. על אף שלבעלי הבית היה חזון לעצב את ביתם כמו בית באחת המדינות הנורדיות (דנמרק למשל), מעצב בתי היוקרה ניצן הורוביץ שינה את דעתם, והחליט ללכת על עיצוב פנים מודרני, עדכני ומיוחד.

“ניגודיות החומרים של הבית יוצרת ריקוד בין הכהה לבהיר. חיפשתי פלטה של צבעים שתיצור איזון, כדי שהחלל ייראה עכשווי, אך עם חיי מדף ארוכים. כזה שאפשר להרגיש בו נוח ולצמוח בו”, אמר מעצב הפנים ניצן הורוביץ.

על עמודי הבטון שנמצאים במרכז הבית, סיפר מעצב בתי היוקרה הורוביץ, כי “הנגיעה של החומר, הראשוני והגס, יוצרת איזון יפה של טקסטורות. ככל שהאלמנט יותר חשוף, כך מועצמת השימושיות שלו. מי שאוהב חומר מתחבר לזה”.

צילום: עודד סמדר